in cadrul procesului pentru ucidere din culpa am fost chemat la serviciul de probatiune de pe langa tribunalul dolj impreuna cu un membru al familiei si inca 2 persoane care ma cunosc...puteti sa mi spuneti ce se intampla acolo? si cu aproximatie cat poate sa dureze (ma intereseaza timpul pentru cele 2 persoane care trebuie sa ajunga la serviciu in cel mai scurt timp posibil)
Serviciul de Probatiune intocmeste un referat de evaluare pe baza informatiilor obtinute din discutiile cu dumneavoastra şi celelalte doua persoane care va cunosc.
Referatul ofera date cu privire la persoana dvs., identifica factorii negativi sau pozitivi care influenteaza sau care pot influenta conduita dvs generala si perspectivele de reintegrare in societate; ajutand astfel judecatorul sa individualizeze pedeapsa, in cazul in care veti fi condamnat.
Centru de probare
picika
buna ziua
azi am avut un proces,sunt inculpat la un dosar,art.215 alin 1,2,3....judecatoarea a amanat judecarea cauzei la data de 5 martie,zicand ca va ... (vezi toată discuția)