avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... acceasare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

acceasare fonduri europene

se poate schimba asociatul unic din cadrul unei firme ce a accesat un fond european de finantare pe masura 121?
Cel mai recent răspuns: ADEL Bacau , Consultant credite si finantari 07:28, 22 Iunie 2011
In principiu eu cred ca da, in masura in care indelineste nou administrator si asuma conditiile de prgatire profesionala, angajamentele, si varsta pe care a aplicat-o vechiul asociatul.
Daca la evaluare s-au luat puncte pentru criteriul de selectie nr. 8 - Exploatatii agricole detinute de fermieri cu vârsta sub 40 de ani, la data depunerii proiectului - atunci si schimbarea trebuie sa indeplineasca conditiile pentru acordarea punctajului. Daca schimbarea nu indeplineste conditiile pentru acordarea punctajului atunci se pierd punctele acordate, pierdere care poate duce la neselectarea proiectului.
Nu am inteles foarte clar daca proiectul a fost deja selectat sau este inca in etapa de evaluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112. instalarea tinerilor fermieri catalin_maris catalin_maris Salutare la toata lumea. Am si eu cateva nelamuriri cu privire la Masura 112. -instalarea tinerilor fermieri- si sper sa gasesc unele lamuriri. Am ... (vezi toată discuția)
Masura 112 in agricultura corinagabriela corinagabriela Buna ziua..eu si sotul meu ne-am decis sa cumparam 200/250 oi(2 UDE)si sa aplicam pt tanarul fermier dar ma lovesc de ceva probleme...el are varsta de 38 ani ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)