avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina de provenienta din Anglia FARA a ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina de provenienta din Anglia FARA a plati taxa de inmatriculare(de mediu,de poluare sau cum se numeste)

buna ziua.am si eu o intrebare si anume: se poate inmatricula o masina din Anglia cu volan pe dreapta fara a plati la stat acea taxa de inmatriculare/de mediu/de poluare nu stiu sigur in ce forma e acuma.as vrea sa imi cumpar o masina din Anglia sunt ieftine comparativ cu aceaasi masina dar cu volan pe stanga.se poate face acest lucru sa o inmatriculez definitiv in romania fara a plati acea taxa aberanta si dupa parerea mea ilegala?multumesc anticipat
da. se poate. din ce oras sunteti?
eu am maşină cu volan pe dreapta :D
Buna ziua. As fi si eu interesat de o metoda de a inmatricula o masina cu volan dreapta din Anglia, in Romania, fara a plati aceasta taxa ilegala, si cam care ar fi costurile...0762.695.511 :D
Actionati in instanta pentru inmatricularea fara plata taxei, dar cu avocat ce stie astfel de cauze!!Inca se poate.E o procedura prealabila urmata de actiune in instanta.Costurile actiunii depind de onorariul avocatului cu care actionati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare rhd tomatopotato tomatopotato imi poate spune si mie cineva daca e posibila sau nu inmatricularea masinilor RHD fara modificare bord ? parerile sunt impartite si sunt fel si fel de cazuri ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare GyXoNeS GyXoNeS Poate sa imi spuna si mie cineva in ce conditii pot \"ocolii\" taxa de inmatriculare a unei masini cumparate si inscrise in umiunea europeana.Am vazut undeva ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul pe ong iulia1970 iulia1970 Va rog sa ma lamuriti,deoarece nu doresc sa am probleme cu legea.Am cumparat un Pegeout in 3 august 2012 pentru ONG,deci contractul de vanzare - cumparare a ... (vezi toată discuția)