avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Secretar u.a.t. - reprezentare in justitie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Secretar u.a.t. - reprezentare in justitie

Buna seara

Va rog sa imi raspundeti la o intrebare cu indicarea prevederii legale.

Un secretar al unei unitati administrativ-teritoriale, poate sa reprezente, in justitie, interesele consiliului local si/sau ale comunei, orasului, municipiului sau judetului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:49, 19 Iunie 2011
Nu poate sa reprezinte.
Cititi si comentariile facute pe aceeasi tema: Subiect: Secretarul U.A.T. poate reprezenta primaria&consiliul local in instanta?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretarul u.a.t. poate reprezenta primaria&consiliul local in instanta? cri_secret_ina cri_secret_ina Am o mare nelamurire! Secretarul u.a.t poate reprezenta primaria sau consiliul local in instanta? In ce conditii? (vezi toată discuția)
Caliatate procesuala primaria, consiliul local, consiliul judetean MARIKO9 MARIKO9 As vrea sa lamurim cateva aspecte: 1. intr-un litigiu cu primaria chem in judecata primarul in calitate de repreyentant al primariei sau primaria x prin ... (vezi toată discuția)
Notificare primar sau institutia primarului??? niculaucarmen niculaucarmen sunt cadru didactic si detin o hotarare judecatoreasca prin casa mi s-a aprobat decontarea transportului transportului in mediul rural. In continutul acelei ... (vezi toată discuția)