avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită declaratie pe propria raspundere
Discuție deschisă în Executare silită

declaratie pe propria raspundere

Buna ziua . Sunt student la o universitate din Bucuresti si pe vara am de gand ( sau am avut ) sa ma cazez intr-unul din caminele altei universitati si sa raman sa lucrez in Bucuresti . Am facut cerere de cazare pentru un camin am facut si declaratie pe propria raspundere ca daca ma razgandesc platesc toate cele 3 luni ... Ulterior am aflat ca la cazare trebuie sa dam un avans pe 2 luni , bani pe care nu ii am si nici nu am de unde sa fac rost . Asa ca nu voi mai merge sa ma cazez . Ce efect are declaratia pe propria raspundere in acest caz ? Mai concret , ce imi pot face ? Nu am stiut de la inceput ca se da avans .
Cel mai recent răspuns: cosminutzuu , utilizator 11:51, 20 Iunie 2011
Nici o valoare.

Puteti dormi linistit ;)
Asa ma gandeam si eu , dar sa fiu sigur :D !

Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament cazare in camin dariad dariad Stie cineva daca studentii care au primit cazare in camin sunt obligati sa-si ia toate lucrurile din camera, in perioada vacantelor, pentru ca administratorul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă și facultatea la care studiez impune ... 17Andreea 17Andreea Bună ziua! Sunt studentă și facultatea la care studiez impune persoanelor nevaccinate efectuarea testelor rapid antigen de două ori/săptămâna din banii ... (vezi toată discuția)
Fond rulment ContSters254821 ContSters254821 O zi buna tuturor, In momentul de fata, sunt student, cazat in unul din caminele Universitatii Politehnica Bucuresti. In urma semnarii contractului, eu am ... (vezi toată discuția)