avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia de baza

As dori sa stiu daca poate cineva sa ma ajute cu raspunsul la intrebarea: Functia de baza trebuie sa fie cu norma intreaga sau poate fi si cu timp partial?
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 21:32, 25 Iulie 2008
va multumesc dl TudorValeriu ! Chiar va multumesc mult pt.apreciere ! :bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca vali7111 vali7111 Am contract de munca cu norma intreaga 8 ore/zi la un angajator unde este si cartea de munca. in afara de acest contract mai am iun contract de munca cu ... (vezi toată discuția)
Deducere personala cim cu timp partial sandr_ela sandr_ela Buna ziua, Daca sunt salariati cu CIM cu timp partial (4 ore ), avand functiile de baza la aceste CIM-uri, beneficiaza de deduceri personale? Multumesc (vezi toată discuția)
Deducere, contributii cim norma partiala dona77 dona77 Buna seara, Baza la care se aplica contributiile (+impozitul) datorate la stat pentru un CIM cu norma partiala este venitul brut corespunzator acelei norme ... (vezi toată discuția)