Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati,pentru ca sunt la capatul rabdarii!!!!!!!!!!!!!!!!
Am castigat in decembrie 2010 un proces la Curtea de Apel Bucuresti dar in martie 2011 am depus o cerere de indreptare eroare materiala (numele meu fusese trecut gresit).In luna aprilie s-a admis cererea si printr-o incheiere s-a dispus indreptarea erorii materiale spunindu-mi ca aceasta s-a trimis la trinunalul de fond -Tribunalul Giurgiu.In luna mai am depus cerere de investire cu formula executorie a deciziei Curtii de Apel Bucuresti ,cerere depusa la Tribunalul Giurgiu,si s-a stabilit termenul de 16.06.2011.Astazi (20.06.2011) am dat telefon la Tribunalul Giurgiu si am aflat ca s-a amanat cauza si ca ei nu au Incheierea prin care mie mi s-a corectat numele si m-au trimis la Curtea de Apel Bucuresti sa fac o copie dupa acel act (Incheierea) si sa o depun la Giurgiu.
Pe de alta parte , cu toate insistentele mele, cei de la Curtea de Apel Bucuresti au zis ca nu=mi elibereaza nici un act (nici decizia si nici incheierea de indreptare a erorii materiale) pentru ca toate trebuie sa ajunga la Tribunalul Giurgiu.Eu ce pot si ce trebuie sa fac ca sa pot merge mai departe????