avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere investire cu formula executorie

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati,pentru ca sunt la capatul rabdarii!!!!!!!!!!!!!!!!
Am castigat in decembrie 2010 un proces la Curtea de Apel Bucuresti dar in martie 2011 am depus o cerere de indreptare eroare materiala (numele meu fusese trecut gresit).In luna aprilie s-a admis cererea si printr-o incheiere s-a dispus indreptarea erorii materiale spunindu-mi ca aceasta s-a trimis la trinunalul de fond -Tribunalul Giurgiu.In luna mai am depus cerere de investire cu formula executorie a deciziei Curtii de Apel Bucuresti ,cerere depusa la Tribunalul Giurgiu,si s-a stabilit termenul de 16.06.2011.Astazi (20.06.2011) am dat telefon la Tribunalul Giurgiu si am aflat ca s-a amanat cauza si ca ei nu au Incheierea prin care mie mi s-a corectat numele si m-au trimis la Curtea de Apel Bucuresti sa fac o copie dupa acel act (Incheierea) si sa o depun la Giurgiu.
Pe de alta parte , cu toate insistentele mele, cei de la Curtea de Apel Bucuresti au zis ca nu=mi elibereaza nici un act (nici decizia si nici incheierea de indreptare a erorii materiale) pentru ca toate trebuie sa ajunga la Tribunalul Giurgiu.Eu ce pot si ce trebuie sa fac ca sa pot merge mai departe????

Alte discuții în legătură

Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)
Raspuns cerere de indreptare eroare materiala+ recurs sore sore Buna seara, In situatia in care s-a depus in (termenul de 15 zile) recurs pentru o succesiune cu iesire din indiviziune, iar dupa depunerea acestuia s-a ... (vezi toată discuția)
Am depus hotararea in original pentru indreptare eroare materiala,cum pot sa o recuperez lucian_crtr lucian_crtr buna ziua,am depus o cerere de indreptare eroare materiala la curte de apel si am atasat din greseala si hotararea curtii in original(ar fi trebuit sa atasez o ... (vezi toată discuția)