avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns cerere de indreptare eroare materiala+ recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns cerere de indreptare eroare materiala+ recurs

Buna seara,

In situatia in care s-a depus in (termenul de 15 zile) recurs pentru o succesiune cu iesire din indiviziune, iar dupa depunerea acestuia s-a admis si o cerere de indreptare eroarea materiala (fapt care s-a si realizat), apare ca si aceasta se poate ataca cu recurs in 15 zile (deoarece se adauga deciziei din apel).
Intrebarea mea este: reclamantul care a depus recurs pentru un capat de cerere, acum poate sa depuna si pentru ceea ce s-a indreptat ca urmare a cererii de indreptare si a fost admis (deoarece consideraa ca ii este in defavoare? fiind vorba de o sulta?)
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sore , utilizator 16:43, 2 Iunie 2013
Incheierea de indreptare a erorii materiale poate fi atacata cu recurs de oricare dintre partile litigiului care se considera lezata de respectiva solutie, indiferent daca a formulat sau nu recurs impotriva sentintei ce a format obiectul indreptarii.
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
Mihaela Nevoie, Avocat
si atacand hotararea de indreptare a erorii materiale, sub nici o forma nu obtineti modificarea valorii sultei.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare care sa tine loc de act autentic de vanzare cumparare Alinadragomir Alinadragomir Buna seara! Judecatoria sect 3 a comunicat hotarare care sa tine loc de act autentic de vanzare cumparare dintre mine si parintii mei, insa in acea hotarare ... (vezi toată discuția)
Determinarea caii de atac in functie de art 2821 cpc dvni2011 dvni2011 Am si eu o mare nelamurire. Daca intr-o actiune in care reclamantul a cerut daune peste suma de 100.000 lei, iar tribunalul a apreciat, prin admiterea in ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala sindicalistul sindicalistul Art. 503 Noul Cod Procedura Civila Obiectul şi motivele contestaţiei în anulare: 2. dezlegarea dată recursului este rezultatul unei erori ... (vezi toată discuția)