Art. 503 Noul Cod Procedura Civila
Obiectul şi motivele contestaţiei în anulare:
2. dezlegarea dată recursului este rezultatul unei erori materiale;
Hotararea definitiva pronuntata a suferit la cererea partilor 2 Indreptari de erori materiale date pe aceeasi Hotarare.
Intrebarea mea este:
Avand in vedere ca indreptarile de erori materiale mi-au fost admise acum, se poate introduce "contestatie in anulare" avand in vedere ca de la pronuntare a trecut mai bine de un an ????
Indreptarile de erori materiale modifica termenele in care ma pot inscrie cu cerere de contestatie in anulare?????
Care a fost hotararea definitiva, in ce stadiuprocesual? In baza acelor erori, neindreptate la acel moment, s-a dat o alta hotarare?
Scuze, chiar nu inteleg ordinea lucrurilor, daca puteti clarifica putin, ar fi bine. Multumesc.
Nu a fost data o alta hotarare.
Hotararea definitiva a "suferit" doua indreptari de erori materiale iar in opinia mea aceste "indreptari" duc la un nou inteles al faptelor judecate raportat la probatoriul administrat
Pot introduce cerea de contestatie in anulare avand in vedere ca ultima incheiere "indreptare de eroare mi-a fost comunicata azi.???
Va multumesc
Imi pare rau, nu am date sa va spun asta, o indreptare de eroare materiala nu duc la un nou inteles al faptelor. Aceasta trebuia atacata cu o cale de atac, in paralel cu indreptarile.
Nu va pot spune in lipsa actelor daca se poate face ceva. Vad acum doar o posibila atacare a incheierilor de indreptare, eventual. generic si fara aplicare la o speta anume.
Hotararea definitiva a fost in apel.
Dupa ce s-a pronuntat instanta de apel - Curtea de Apel, Hotararea a devenit definitiva.
Aceasta hotarare a fost supusa de doua ori unor cereri de indreptare a erorilor materiale, admise de Instanta.
Nu a fost data alta hotarare ci a fost indreptata hotararea definitiva prin cele 2 "indreptari de eroare materiala"
Calcul sulta recurs
viomari
Buna seara,
Intampin o problema pe care am intampinato si in apel,unii judecatori nu au prea fost la orele de matematica ptr ca se trezesc cu niste calcule in ... (vezi toată discuția)