avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reþinerea diplomei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reþinerea diplomei

Am absolvit facultatea de educaţie fizică şi sport şi m-am înscris şi la masterat, anul trecut în 2007. Am reuşit să intru la locurile cu taxă, dar din cauze personale am decis că nu mai vreau să termin masteratul. Nu am plătit taxa şi nici nu am frecventat cursurile. Insă nici nu m-am retras în mod oficial, adică nu am anunţat facultatea că nu mai vreau să termin masteratul.
În mod normal consider eu, trebuia să fiu exmatriculat, dar acum nu vreau să-mi elibereze diploma de licenţă până nu plătesc primul avans pentru taxa de şcolarizare.
Au ei dreptul să facă asta? În contract scrie aşa: "pe locurile cu taxă mă oblig să depun până la data de 31 iulie actele de studii în original, sau documente justificate şi chitanţa în original de plată a primei tranşe a taxei de şcolarizare (pe care nu-lam plătit)" În cazul nerespectării acestei condiţii accept să fiu declarat RESPINS la data de 1 august 2007."
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2008
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: S.C. GALANTOM CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 19:40, 25 Iulie 2008
Conform contractului nu, dar nu stiu deciziile luate de senatul facultatii pentru situatia prezentata de tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Am o problema noua..... BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din facultate pe motiv de neplata catalin.stan catalin.stan am si eu o mare problema, am terminat faculatea anul trecut, am luat toate examenele din anul 3 dar am avut o restanta din anul 1 si nu am putut da licenta. ... (vezi toată discuția)