Stie cineva cum pot denunta o pesoana care imi foloseste ilegal o adresa / cont de yahoo, dandu-se drept eu? Mentionez ca mi-a spart parola si a modificat intrebarile / raspunsurile de siguranta. Conform termeni si conditii yahoo, adresa de e-mail este netransmisibila, insa, in urma crack-uirii acesteia, persoana respectiva o foloseste in numele meu. Cum pot denunta acest lucru? Mi-a creat destule probleme, contactandu-mi toate cunostintele, prietenii si prietenii prietenilor, trimitandu-le poze furate din arhiva personala!!! Va rog ajutati-ma!
,,Crack'' e altceva ! De fapt ti-a furat identitatea sau s-a substituit tie, e cam acelasi lucru !
E complicat acum...Scrii la Yahoo...cum faci dovada ca ,,tu esti tu'' si ,,el'' nu-i ,,tu'' sau invers...ametesc...
De ce te-ar crede pe tine si nu pe el ?! El trece toate testele, intrebarile de siguranta....tu ?!
Ti-a spart tot...a ajuns si la arhiva personala...
Cred ca e mai simplu sa-ti deschizi un cont nou si totodata sa apelezi la cineva priceput sa-ti faca un control al calculatorului, cine stie ce ,,programel'' ti-a instalat si stie tot ce misti !
Anunti si prietenii si...bafta !
Pentru un deget de ajutor....solicit si restul mainii ;) Pe ce adresa? as prefera un yahoo Romania, ca sa nu mai zic, ca...cel mai simplu ar fi un telefon de contact, o adresa normala.... Va multumesc!
Daca alegi varianta asta atunci adreseaza-te pe forumul softpedia sau romania-inedit.3xforum.ro, dar mai sunt o gramada in limba romana ! Sunt topicuri specializate pe fiecare forum, te descurci !