avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Blocare cont yahoo
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Blocare cont yahoo

Stie cineva cum pot denunta o pesoana care imi foloseste ilegal o adresa / cont de yahoo, dandu-se drept eu? Mentionez ca mi-a spart parola si a modificat intrebarile / raspunsurile de siguranta. Conform termeni si conditii yahoo, adresa de e-mail este netransmisibila, insa, in urma crack-uirii acesteia, persoana respectiva o foloseste in numele meu. Cum pot denunta acest lucru? Mi-a creat destule probleme, contactandu-mi toate cunostintele, prietenii si prietenii prietenilor, trimitandu-le poze furate din arhiva personala!!! Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: Georgian_007 , utilizator 10:44, 27 Septembrie 2011
Cei de la yahoo raspund tuturor solicitarilor, asa a fost in cazul meu.
90% din cazuri sunt "sparte" de un prieten de-al vostru sau de alta persoana la indicatia lui. Si la mine a fost spart de un prieten cu care ma certasem si care l-a rugat pe un hacker ce lucreaza la Voda_ _ne sa ma "execute". Asa-i romanul! Nu va ganditi ca va sparge contul vreun francez sau vreun elvetian pe care nu-l cunoasteti. Ca romanul nu-i nici unul !!!!!!!!!!
Exista programe tip keylogger. Acestea se instaleaza pe un calculator/laptop si memoreaza TOATE parolele utilizate. Dati un Google pentru keylogger si veti vedea cate programe de acest gen exista. Bineinteles ca exista si alte metode dar aceasta este cea mai simpla,utilizata de un "apropiat" care se poate folosi cateva minute de computerul dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)