avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Blocare cont yahoo
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Blocare cont yahoo

Stie cineva cum pot denunta o pesoana care imi foloseste ilegal o adresa / cont de yahoo, dandu-se drept eu? Mentionez ca mi-a spart parola si a modificat intrebarile / raspunsurile de siguranta. Conform termeni si conditii yahoo, adresa de e-mail este netransmisibila, insa, in urma crack-uirii acesteia, persoana respectiva o foloseste in numele meu. Cum pot denunta acest lucru? Mi-a creat destule probleme, contactandu-mi toate cunostintele, prietenii si prietenii prietenilor, trimitandu-le poze furate din arhiva personala!!! Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: Georgian_007 , utilizator 10:44, 27 Septembrie 2011
@Georgian iti multumesc, am trimis ieri un mail.....sa vedem cand va fi luat in calcul si daca!!! se va rezolva ceva. Daca nu, voi retimite un alt mail cu problema mult mai grava a situatiei si a celor ce mi se intampla vis-a-vis de aceasta "hackereala"....
Multumesc
se poate depune o plangere prealabila la Parchetul de pe langa Judecatoria in care ai domiciliul, in care sa descrii aceste lucruri. De probat se poate proba cu ajutorul prietenilor carora le-ai transmis un mesaj de curand si ei l-au salvat.

Recomandarea mea e sa va faceti conturi de e-mail care sa contina unul din numele voastre, de ex: c.georgescu@yahoo..., vali.d@yahoo...Daca pui blondy4u@yahoo sau cocosnebun@yaho.....sa va asteptati sa vi le fure cineva vreodata. Acum 6 ani cand mi s-a "furat" si mie identitatea unui cont pe yahoo pur si simplu mi-am schimbat-o. Pana la urma s-a dovedit a fi un cunoscut cel care mi-a facut bucuria asta....Asta-i viata!
@Cristi....a fost numele meu!! culmea!!! asa mi-a putut fura toata arhiva, ID-ul si parolele.!!! este furt si abuz de identitate!!!
scuze...@Costi ;)
raportezi abuzul celor de la yahoo....apoi iti faci o noua adresa si iti iei toate masurile de protectie...cei de la yahoo, iti vor explica toata procedura prin care sa iti protejezi pe viitor casuta de e-mail...mult succes!

Alte discuții în legătură

Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)