avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare pe cale amiabila.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare pe cale amiabila.

Buna ziua.Am o problema majora cu fratele meu pe care l-am ajutat toata viata si eu si mama mea.A avut o situatie mai proasta material.In 2008 am ajuns intr-o situatie foarte grava.Am ramas fara munca si eu si fiul meu si tot in acelasi an a plecat si sotul meu de acasa.Am ramas cu foarte multe datoriii.Fratele meu era in Ciru la munca si am apelat la el sa-mi gaseasca ceva de munca mie si fiului meu.Acolo am mers la fratele meu unde ne-a luat si chirie si ne-a luat bani si pe apa care am bauto.Asta timp de 10 zile pentru ca nu am suportat asa ceva.Nu mi-am recunoscut fratele.Apoi a inceput sa lupte sa ma lase fara munca dar nu a reusit.Dupa un an a trebuit sa plec din Cipru pentru ca nu am mai suportat rautatile lui.Mi-am luat copilu si am venit in Germania unde muncim si platim si acum rate la banci.Acest frate de care va spun sta in casa mea de 20 ani fara sa plateasca 1 ban.Mai nou ma ameninta ca vrea sa i-a 100 tigle de pe casa,wc-ul si un gard.Lucruri facute de el.Este josnic ce face dar asta e realitatea.As vrea sa-l dau afara din casa dar nu stiu de unde sa incep si cum sa fac.Am uitat sa va spun ce era important:casa este pe numele meu.Am acte de vanzare cumparare facute de mama mea care este aici cu mine.Este in grija mea.Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:04, 20 Iunie 2011
va trebui sa-l actionati in judecata pt evacuare.
poate luati in calcul si sa vindeti casa si sa cumparati altceva mai tarziu, daca va veti intoarce
Formulati pe rolul instantei o actiune in evacuare a acestuia.
Daca dupa obtinerea unei hotarari definitive si irevocabile in acest sens, refuza sa plece, este necesar sa va adresati unui executor judectoresc pentru punerea in executare a hotararii.
Puteti fi reprezentata la proces de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea este umilita de catre fratele meu ientiu19 ientiu19 Buna seara, Mama mea locuieste cu fratele meu. Acesta pe langa ca este intretinut de mama noastra (care este pensionara), face scandaluri peste scandaluri. O ... (vezi toată discuția)
Plângere penală Yony7979 Yony7979 Bună ziua,sora mea a mostenit o casă de la bunica noastră prin contract de întreținere în care spunea că lasă întreaga ei avere ei,sa ajuns la ... (vezi toată discuția)
Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)