avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare

nu am fost anuntata de cercetarea disciplinara,dar ea a inceput in 15-02-2011 si nu am primit nici un raspuns,dar am inteles ca a fost rimis la sediul firmei o concluzie,dar acum a inceput alta cercetare la care nu am fost instiintata .
intreb poate sa fie doua cercetari pentru aceeasi fapta si nici un din cercetari nu are ca membru jurista intreprinderii.:-/:-/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 21 Iunie 2011
la cercetarea disciplinara prealabila persoana considerata vinovata este convocata astfel cercetarea devine nula. Se pot face mai multe cerect
etari cu conditia sa nu treaca mai mult de sase luni de la savirsirea abaterii iar nicaeri nu se precizeaza ca din comise sa faca parte de drept juristul
Nimeni nu poate fi sanctionat de doua ori pentru aceeasi fapta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare cercetare disciplinara dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Avand in vedere prevederile art. 251 alin. (2) din Legea nr. 53/2003 privind Codul muncii care stipuleaza faptul ca in vederea desfasurarii ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in acest caz cu cim? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Maine urmeaza sa primesc un avertisment scris pe care evident il voi contesta la tribunal.Ce se intampla in acest caz cu CIM? Se suspenda?Merg la serviciu la ... (vezi toată discuția)
Comisie disciplinara adrianf adrianf Saptamana viitoare sunt convocat(printr-un convocator) la o comisie disciplinara. Pot cere firmei ca cercetarea care se va face sa fie inregistrata in ... (vezi toată discuția)