sunt posesorul unei case de vacanta la mare pe care o inchiriez si se tot zvoneste ca din vara asta circula fiscul deghizatii in turisti
pentru a fi in regula cu toate de ce documente am nevoie si este adevarat ca imi trebuie si casa de marcat???
va multumesc si astept raspunsul dvs
Daca asigurati servicii de cazare zilnica sau saptamanala, constand in camere complet mobilate sau spatii pentru servirea mesei si dormit cu facilitati pentru gatit sau bucatarii complet utilate, va recomand infiintarea PFA cod CAEN 5520 - Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata.
Este proprietate privata, nu contest acest lucru.
Dar dvs. doriti sa realizati venituri cu aceasta proprietate, nu sa o folositi doar in interes personal.
Si dupa cum ati mentionat, daca veti inchiria unor inspectori deghizati in ,,turisti'', chiar dvs. le veti da drumul la poarta.
da da asa e trebuie sa am grija:la cine deschid poarta:D
inainte mergeam la fisc si plateam o taxa acum nu mai se poate plati deci prin urmare trebuie pfa?atunci o sa fie ok?
Daca mergeti pe ideea " ..sa am grija la cine deschid poarta", riscul este al Dvs. Pentru a nu avea probleme, colega @corneliamagda v-a sfat sfatuit sa deschideti un PFA.