5520 = facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata;
6820 = inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliareproprii sau inchiriate.
Am intreprindere individuala, codul CAEN 6820,28 locuri amenajate pentru cazare in Costinesti. Se zvoneste ca nu mai pot inchiria camerele celor care solicita diferite perioade de cazare cu acest cod CAEN 6820 si ca ar trebui obligatoriu sa inchiriez cu cod CAEN 5520. Asa sa fie?
Nicaieri unde am cautat nu am gasit sa se interzica inchirierea pe indiferent ce perioada cu 6820, chiar daca la 5520 este specificat cazare pentru vacante si perioade scurte.
Important este sa aveti avize de functionare .Daca la un eventual control va solicita completarea ,sunteti in regula insa in 5 zile modificati cu act aditional actele la registru .
Pensiune
bionut1983
sunt posesorul unei case de vacanta la mare pe care o inchiriez si se tot zvoneste ca din vara asta circula fiscul deghizatii in turisti
pentru a fi in ... (vezi toată discuția)
Intrebare
alina240
Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)