avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice concesionare-emitere autorizatie construire pt.teren ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

concesionare-emitere autorizatie construire pt.teren unde exista o alta autorizatie nerevocata

Revin cu o intrebare suplimentara la subiectul concesionare.. pe care l-am publicat anterior:
Ce lege incalca Cons.Local atunci cind hotaraste concesionarea unui teren din dom.public dar pt.care a fost deja emisa o autorizatie de construire.
Autorizatia era in vigoare la momentul concesonarii, este si prezent.
Constructia a fost desfiintata abuziv pe cale administrativa - litigiu pe rol inceput inainte de hot.CL de concesionare - autorizatia nu a fost revocata - ulterior concesionarii dispozitia a fost desfiintata in contencios pe cale de exceptie.
In contractul de concesiune se prevede ca respectivul va solicita aut.de construire.
Cum sa solicite autorizatie pe un teren unde exista deja alta autorizatie?
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
eugen82, utilizator

Alte discuții în legătură

Este legala concesionarea unui teren in litigiu? eugen82 eugen82 Speta este urmatoarea: Am chemat primaria (sectorul prin primar) in judecata pentru desfiintarea abuziva a unei constructii autorizate aflate pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Exista un articol in codul civil? eugen82 eugen82 stiti daca exista un articol in codul civil care sa interzica unui proprietar al unui bun in speta imobil sa il inchirieze de doua ori in acelasi timp (cu ... (vezi toată discuția)
Concesiune - certificat urbanism - litigiu pe rol eugen82 eugen82 Este vorba de un teren al primariei regim domeniu public, cu privire la care am un litigiu cu primaria de mai multi ani. La cca un an de la chemarea in ... (vezi toată discuția)