avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa judiciara - recurs partaj
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa judiciara - recurs partaj

Buna ziua,dosar partaj bunuri comune in recurs.Partea adversa solicita majorarea taxei de timbru judiciar platita de mine, pe motiv ca doreste aceasta taxare la valorile rezultate din expertize.Este legal? Poate Instanta sa-mi impuna acest lucru in conditiile in care partajul s-a facut 50-50% si taxa platita de partea adversa este de 4 ori mai mica???
Cum se procedeaza in astfel de caz,mentionez si ca actiunea de partaj a fost demarata in anul 2007...

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune Succesorul Succesorul Buna Ziua, Tatal meu a decedat acum citeva luni. Mama mea si cu mine suntem singuri mostenitori. Mama impreuna cu tata detin un apartament si un teren. ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? Nina1 Nina1 Buna ziua, Sunt in proces de partaj si am cateva nelamuriri in ceea ce priveste procedura achitarii taxei de timbru. Nu am venituri si vreau sa formulez ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar partaj ancahancu71 ancahancu71 Pentru partaj , taxa de timbru se calculeaza lavaloarea de impunere din certificatul fiscal sau in urmaunei evaluari la valoarea de piata a imobilelor ? (vezi toată discuția)