avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie fisa de evaluare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie fisa de evaluare

Buna ziua.
As dori sa contest fisele de evaluare pe care mi le-a facut responsabilul cu resursele umane din primaria unde lucrez. Precizez ca sunt angajata din anul 2008 si normal trebuia sa mi se faca evaluarea performantelor profesionale in fiecare an, lucru care nu s-a intamplat.In urma cu 2 saptamani mi-au fost aduse la cunostinta fisele de evaluare pentru anii 2008 , 2009 si 2010 iar notele din fise erau mici, fara a mi se oferi o explicatie cum s-au ajuns la ele. acum as dori sa contest atat notele obtinuta la evaluare cat si faptul ca nu s-a respectat legislatia in vigoarea, unde se precizeaza ca evaluarea se face la inceputul fiecarui an pentru anul anterior.
Va rog sa ma ajutati cu un model de contestatie .si daca se poate si cu ceva sugestii despre pasii pe care trebuie sa-i urmez.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Evaluare pe post katriona katriona De sapte ani de zile de cand m-am angajat la actualul loc de munca (intr-o institutie bugetara) niciodata nu am fost chemata la o evaluare pe post. Practic ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a contesta lismanumagda1 lismanumagda1 Lucrez in domeniul sanitar.De curând au fost completate fisele de evaluare.Care sunt pasii necesari pentru a contesta si daca exista posibilitatea de a -mi ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe alta treapta MarinAlina82 MarinAlina82 Buna ziua, As vrea sa stiu care este legea care reglementeaza trecerea pe o alta treapta. Eu de trei ani sunt referent 3, nu mi s-a facut nicio evaluare. ... (vezi toată discuția)