avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

femeie,52ani si 9luni nascuta ia 28 09.1958
ani de munca 13ani si 7luni
cand se poate pensiona
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 14:00, 21 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Pensionare pt.limita de varsta la 61 ani si 2 luni,cu conditia ca pana atunci sa aiba stagiul minim de 15 ani.Daca persoana in cauza nu mai munceste, este bine sa incheie un contract de contributie cu casa de pensii pt 17 luni.(un an si 5 luni,suma min.lunara este de 222 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala panadaniela panadaniela Sunt nascuta in 1960 ,am 34 ani vechime,din care 13ani grupa a doua.Am 3 copii,Cand pot iesi la pensie ? Va multumesc anticipat. ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata misu2005s misu2005s am57ani stgiul militar satisfacut 1si4luni,30ani 9luni 20zile vechieme dintre care 17 ani10 luni si16 zile grupa a doua va rog sa imi spuneti si mie cind as ... (vezi toată discuția)
Pensie danielavictoria danielavictoria Buna ziua, Cand pot iesi la pensie anticipata sau anticipat partial? sunt nascuta la 31.03.1960 am implinit varsta de 55 de ani,am o vechime de 28 ani, 11 ... (vezi toată discuția)