avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de prestari servicii in baza de conventie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de prestari servicii in baza de conventie civila

Buna dimineata! As dori sa stiu cu ce a fost inlocuit acest tip de contract pentru ca am inteles ca nu mai este in vigoare din 2003. Noi avem un proiect (suntem ong) in derulare si am prevazut acolo salarii si nu stim sub ce forma sa incheiem contractul. Persoanele care lucreaza in cadrul proiectului au alt serviciu, aici ar fi jumatate de norma sau mai putin.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 23 Octombrie 2008
Faceti contracte individuale de munca cu timp partial (1-7 ore/zi) si in acest fel ajutati si pe salariati sa beneficieze de toate drepturile ce decurg din CIM.
Multumesc!!!B-)
Contractele de prestari servicii se pot incheia in temeiul Codului Civil.
Asa, doar intre cele 2 parti? Multumesc!;)
Da, intre cele doua parti se incheie acest contract de prestari servicii. ;)

Alte discuții în legătură

Conventia civila say say Buna ziua As dori sa aflu mai multe detalii despre conventiile civile de prestari servicii si contractele de prestari de servicii - munca, legislatie, cum ... (vezi toată discuția)
Conventia civila de prestari servicii hevior hevior Am carnetul de munca la o unitate bugetara cu program de 7h pe zi. Cu aproximativ 4 luni de zile in urma am incheiat o Conventie civila de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare geo26 geo26 Buna seara! As vrea sa stiu daca se poate incheia un contract de colaborare ( exemplu: pentru serviciile unui sofer, sau angajarea unei bone) intre o persoana ... (vezi toată discuția)