avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... preaviz de evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

preaviz de evacuare

Buna seara tuturor!.As dori sa intreb cate zile de preaviz pentru evacuare dintr-un imobil scos la licitatie de catre o banca poate da expertul bancar.Va intreb pentru ca eu am castigat licitatia acelui imobil.Va multumesc pentru rabdarea de a citi acest mesaj si pentru un eventual raspuns!

Alte discuții în legătură

Credit "prima casa" Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna ziua! Doresc sa stiu daca pot achizitiona prin creditul \\"Prima Casa\\" un imobil executat silit si care a fost scos la licitatie?Executorul nu mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie PaulaGheorghita PaulaGheorghita Buna ziua, Sunt interesata sa achizitionez un apartament scos la licitatie datorita neplatei ratelor la banca (BCR). Licitatia va avea loc pe 11 decembrie, ... (vezi toată discuția)
Drepturile executatului silit ContSters177437 ContSters177437 Buna ziua . Sunt interesata de un imobil scos la vanzare prin executare silita si as dori sa stiu care sunt drepturile proprietarului : pot intra direct in ... (vezi toată discuția)