avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social sucursala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social sucursala

o sucursala poate avea sediul social la un cabinet de avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:27, 25 Iunie 2011
Ar trebui sa aiba o camera separata, identificabila pe schita imobilului, iar schita trebuie anexata la dovada de spatiu (contractul de comodat/chirie) cand se inregistreaza la Oficiul Registrului Comertului.

Succes!
Pentru stabilirea temporara a sediului unei societatii comerciale , avocatul va intocmi si semna cu reprezentantul societatii un contract separat de asistenta juridica cu acest obiect. Perioada pentru care sediul societatii in cauza este stabilit la sediul profesional al avocatului nu poate depasi ca termen un an, iar dovada sediului la registrul comertului se face cu contractul de asistenta juridica. Daca un comerciant poate inregistra sediul unei societati comerciale la cabinetul unui avocat, nu vad ce ratiuni ar impiedica inregistrarea unei sucursale( entitate fara personalitate juridica) in aceleasi conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu informatiile necesare si pasii de urmat pentru schimbarea sediului social al unui SRL.Momentan am contract de asistenta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu societate prin stabilirea temporara in cadrul unui cabinet de avocat Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu o informatie, daca se doreste stabilirea temporara a sediului unui s.r.l. la un cabinet de avocat, pe langa ... (vezi toată discuția)