avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu societate prin stabilirea temporara in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu societate prin stabilirea temporara in cadrul unui cabinet de avocat

Buna seara,


Ma poate ajuta cineva cu o informatie, daca se doreste stabilirea temporara a sediului unui s.r.l. la un cabinet de avocat, pe langa contractul de asistenta juridica si decizia baroului, mai sunt necesare si contractul de inchiriere/comodat al spatiului si actul de proprietate?


Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MariS19 , utilizator 17:05, 12 Iulie 2011
Ca dovada este suficient contractul de asistenta juridica in care se specifica faptul ca stabiliti sediul la cabinetul de avocatura. Alaturi de acesta veti avea celelalte acte care se depun in mod uzual la registrul comertului pentru aceasta operatiune.
Contractul de comodat, precum si acordul proprietarilor pt stabilirea sediului srl la sediul cabinetului de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social/punct de lucru Almaris Almaris Am infiintat de curand un S.R.L. (prestare servicii)si pentru ca stau cu chirie am ales varianta unui sediu social la un cabinet de avocatura. Ce mi-a scapat ... (vezi toată discuția)
Sediu social sucursala florina florina florina florina o sucursala poate avea sediul social la un cabinet de avocat? (vezi toată discuția)
Conditii pentru schimbarea sediului cabinetului individual ContSters54572 ContSters54572 Care sunt condiţiile pentru schimbarea sediului cabinetului individual de avocatura?? (vezi toată discuția)