avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie detasare

Daca nu exista CCM national / pe unitate, indemnizatia de delegare ce cuantum are?
Codul muncii prevede ca se plateste cazarea / transportul + o indemnizatie de detasare in conditiile legii. Legea care reglementa era CCM national: 50% din salariul ....
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Visarex , utilizator 16:38, 22 Iunie 2011
Pentru salariatii din cadrul companiilor nationale, societatilor comerciale si regiilor autonome la care drepturile salariale se acorda prin negociere, drepturile banesti pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii in cadrul localitatii, in interesul serviciului, se acorda in conditiile prevazute in contractele colective sau individuale de munca;

Deci trebuie sa discuti cu angajatorul eventual chiar sa iti negociezi diurna si plata altor costuri ce rezulta din deplasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de delegare nyusziful nyusziful Buna seara, As avea urmatoarea nelamurire legata de delegare si diurna (indemnizatie de delegare) in tara a unui salariat. Asadar, care este nivelul minim ... (vezi toată discuția)
Diurna cristyna_i cristyna_i Buna ziua, Am o lucrare in afara localitatii unde firma isi are sediul social, la circa 80 km. Firma nu are alt punct de lucru, este inregistrata cu lucrari la ... (vezi toată discuția)
Diurna gicaru gicaru Daca timp de 2 luni sunt trimis sa lucrez la o alta firma in alta localitate (peste 100 Km), dar ma intorc acasa in fiecare zi, mai beneficiez de diurna? (vezi toată discuția)