avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract civil de prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract civil de prestari servicii

am incheiat acum 2 luni si ceva,2 contracte civile cu o firma de publicitate(merchandising,hostess,etc) pe perioada nedeterminata!acum,la sf lunii iunie,ar trebui sa iau al treilea salariu,de la fiecare contract!problema e ca pana in prezent,de cand m-am angajat,nu mi s-a dat niciun ban,am sunat la firma acum 2 sapt,mi s-a spus ca a fost o problema,dar sa nu-mi fac griji,ca vor intra banii si de atunci nu mi se mai raspunde la tel!ce pot sa fac in acest caz?cui ma pot adresa?cum pot sa-mi recuperez banii?

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de leasing auto geambys geambys am cumparat o masina in augst 2008 de la o firma de leasing invaloare de 11000euro, am dat 15% avans dupa care am avut o rata lunara timp de 7 ani de 182 euro ... (vezi toată discuția)
Proprire Andrei-voinea Voinea Andrei-voinea Voinea Buna ziua,am avut o proprire pe cont si anfgajatorul pe fiecare luna imi oprea din salariu si ii livra la executor...in luna mai mai aveam restant 370 de ron ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de un imprumut camelialucian camelialucian acum o luna jumatate am imprumutat o colega cu 50 de euro si 2 milioana mi-a zis ca mii da in 2 sapt si au trecut 6 sapt...ii tot ziceam banuti banuti ca am ... (vezi toată discuția)