buna seara tuturor,multumesc anticipat,sunteti de milioane oferind informatii pretioase nevoiasilor:( cum sunt eu de exemplu, poveste incepe din vara trecuta 2010,cind in luna iunie mi sa treminat perioada de 2 ani de cic,am fost in somaj urmatoarele 4 luni fiindca firma na mai existat,apoi ma-m angajat la o firma(farmacie) care m-a angajat cu cm pe perioada nedeterminata cu promisiunea ca in urmatoarele 2 sapt se deschide faramacia,de atunci si pina in acest moment farmacia nu s-a deschis(adica de 4 luni),in urma cu 2 zile am aflat ca sunt in cfs (eu nescriind asa ceva)de la itm dimbovita,patronul mi-a spus ca cine imi da bani si ma tine acasa(parerea mea e ca trebuia macar darile la stat sa fie platite),ce pot face sa il oblig sa-mi plateasca darile si cum pot intra in somaj fiindca nu are de gind sa deschida.:( Multumesc foarte mult
cfs ce inseamna concediu fara salariu?
daca ai contract de munca pe perioada nedeterminata trebuie sa ti se plateasca salariul[ai semnat un contract individual de munca?]
fa o reclamatie la ITM,apoi actiune in instanta
da mai multe detalii
patronul putea sa te tina in somaj tehnic si trebuia sa-ti plateasca 75% din salariu am impresia,dar nu vrea sa te plateasca de loc din cate inteleg cu toate ca tu esti la dispozitia lui acum,esti angajatul lui
ca sa beneficiezi de somaj patronul trebuie sa desfiinteze locul de munca sau sa te concedieze în cazul în care salariatul nu corespunde profesional locului de muncă în care este încadrat,dar cum ti-am zis da mai multe detalii
mai asteapta si alte parerii
Cfs
2copii
Buna ziua,
va rugam sa ne ajutati cu o parere autorizata in urmatoarea situatie:
-firma la care lucram a hotarat ca in lunile ianuarie/februarie sa luam ... (vezi toată discuția)