avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprire

Buna ziua,am avut o proprire pe cont si anfgajatorul pe fiecare luna imi oprea din salariu si ii livra la executor...in luna mai mai aveam restant 370 de ron si pe 18 mai au intrat in contul lor 500 de ron ...am sunat pe 20 si ceva la executor si le-am zis ca deja s-a stins datoria si sa imi inchida dosarul..ei au zis ca la sf lunii mai se fac toate actele...bun!!!a venit 15 iunie am primit fluturasul si ma uit la propriri iar imi oprise angajatorul ...pun mana pe telefon si sun la executor care imi spune ca tocmai la sfarsitul lunii iunie se fac actele!!!se poate face ceva????adica mi se pare bataie de joc????ce pot sa fac sa imi iau banii inapoi ??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:11, 15 Iunie 2017
Contestație la executare prin instanța de judecată, și motivați că ați achitat și ultima rată.
Cereți în al 2-lea petit și întoarcerea executării.
Dacă nu vă descurcați juridic, apelați la un specialist măcar pentru redactarea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită - proprire ing AndPopescu92 AndPopescu92 Buna ziua, Am următoarea problema. Am 3 Executari silite cu propriri atât la angajator cat si la banca. Propriri ce au început să aibă efect de luna ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Poprire peste limita ContSters401554 ContSters401554 Buna ziua...am avut un overdraf de 2776 lei la care am intarziat cu plata pentru ca am schimbat locul de munca..am schimbat locul de munca in iunie 2015 in ... (vezi toată discuția)