avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Chiria poate fi declarata la fisc?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Chiria poate fi declarata la fisc?

Buna ziua,am inchiriat zilele trecute un apartament si as vrea sa fie declarat venitul la fisc pentru a-mi putea face cererea de subventie pentru caldura pt k este f mult acum si fiind studenta...insa m-ar interesa cat ar platii proprietarul impozit pe an pt chirie,valoarea acesteia fiind de 110euro pe luna?Ma ajutati va rog?!:(
Sal,la 350 lei proprietarul plateste 500 lei pe an,deci la 110e ar fi cam 600-700 lei.
Proprietarul plateste 16% din venitul declarat la fisc dupa ce i se scad chelt.forfetare de 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit aferent veniturilor din chirii gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Multumesc intai pentru raspusurile primite pana acum si va rog sa ma mai ajutati inca odata.Ma intereseaza sa aflu ce impozit se plateste aferent ... (vezi toată discuția)
Impozit 16 % pe venit pinky_26 pinky_26 Buna seara ! Am o garsoniera pe care am inchiriat-o de curand. Ma intereseaza si pe mine ce pot face cu contractul. Adica ori il duc la financiar pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de subanchiriere intre doua firme ataela1 ataela1 Buna ziua, Proprietarul unui apartament inchiriaza apartamentul unei firme.Dupa un timp chiriasul face contract de subanchiriere cu o alta firma ,pentru a ... (vezi toată discuția)