avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu agent procedural birou executor judecatoresc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu agent procedural birou executor judecatoresc

Buna tuturor,aveti idee cam la ce nivel s-ar putea situa salariul pentru un agent procedural la un birou de executor judecatoresc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 29 Septembrie 2011
Se pare ca este mult prea secret ca sa fie dezvaluit.Daca nimeni nu s-a ostenit in 3 saptamani sa raspunda,inseamna ca topicul nu are relevanta si deci poate fi inchis.
Salariul pleaca de la minimum prevazut de lege de 670 lei si poate depasi 1500 lei (de exemplu, un fost coleg de facultate lucreaza la un BEJ pe aceasta functie si are 1800 lei brut pe luna salariu).
Merci frumos!!!=D>
va rog sa-mi spuneti codul COR al unui agent procedural..adica la ce cod il bag in revisal...ms
343201 - agent procedural

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare lilu68 lilu68 Bună Dimineata! Vă rog să-mi spuneţi dacă am fost angajata la un birou notar ca secretară cu cod cor 343204 cu studii liceala(bacalaureat) cu salariul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o întrebare in contextul legislației de salarizare ... Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! Am o întrebare in contextul legislației de salarizare si a Codului Fiscal si al Muncii. Eu sunt angajat cu CIM cu normă întreagă la un SRL ... (vezi toată discuția)
Precizare: agentul de paza cu atestat e considerat calificat sau necalificat? nik61 nik61 Va salut, as dori sa stiu dupa noul cod al muncii agentii de paza cu atestat se considera muncitori calificati sau necalificati si care este nivelul de ... (vezi toată discuția)