avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recomandari ITM cf.noului cod al muncii ecuson cu nume ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recomandari ITM cf.noului cod al muncii ecuson cu nume si nr. contract munca

Stimati Domni,
Poate cineva sa-mi spuna daca in noul cod al muncii se mentioneaza obligativitatea de a purta ecuson cu urmatoarele inscrisuri
nume prenume societatea si numar contract de munca ?
Eu nu sunt angajat la firma mea ((o I.I. ) si am un contract prestari servicii cu o PFA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 20 Martie 2024
Se poate stabili prin Regulament intern nu in codul muncii.
ginan a scris:

Stimati Domni,
Poate cineva sa-mi spuna daca in noul cod al muncii se mentioneaza obligativitatea de a purta ecuson cu urmatoarele inscrisuri
nume prenume societatea si numar contract de munca ?
Eu nu sunt angajat la firma mea ((o I.I. ) si am un contract prestari servicii cu o PFA

In acest caz nu aveti calitatea de salariat , ci de prestator de servicii.
s-a mentionat ca se vor da si amenzi foarte mari in caz ca nu sunt purtate aceste acusoane
multumesc ca prin informatiile dumneavoastra mi-ati intarit convingerile ; nu am studiat noul cod al muncii pt. ca nu sunt angajat; am sa incerc sa caut la contraventii si infractiuni
ginan a scris:

s-a mentionat ca se vor da si amenzi foarte mari in caz ca nu sunt purtate aceste acusoane
multumesc ca prin informatiile dumneavoastra mi-ati intarit convingerile ; nu am studiat noul cod al muncii pt. ca nu sunt angajat; am sa incerc sa caut la contraventii si infractiuni

Nu exista asa ceva reglementat in Codul Muncii ...
va multumesc

Alte discuții în legătură

Firma paza - cnp la vedere? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Persoana care este angajat la firma de paza(foarte cunoscuta) poate face plangere catre sef, ca pe ecusonul pe care-l poarta sa nu ii apara ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind obligativitatea purtarii uniformei de catre gravide la locul de munca nushka nushka Buna ziua.Sunt insarcinata in 17 sapt iar locul de munca prevede uniforma desi este o munca de birou,uniforma asigurata din surse proprii si care tinand cont ... (vezi toată discuția)
Lipsa nume in sentinta de divort Doina55 Doina55 Am divortat acum 22 de ani,in cererea de divort am cerut 1) desfacerea casatoriei si 2) revenirea la numele purtat anterior casatoriei.Dupa 22 de ani mi sa ... (vezi toată discuția)