avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare program - personal nedidactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare program - personal nedidactic

buna seara . lucrez la o scoala angajat ca personal nedidactic in cursul acestui an mi sa scimbat programul de lucru fara sa fiu consultat intrebarea este trbuia sa fiu si eu consultat de aceasta schimbare
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:34, 22 Iunie 2011
Trebuia. Dar daca v-ar fi intrebat, ce faceati? Renuntati la post?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre srl si o unitate bugetara elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună seara Este posibil ca un angajat la un SRL să fie transferat la o şcoală (pe un post nedidactic - personal auxiliar). Dar detaşarea? Aş avea ... (vezi toată discuția)
Ajutor ssm învatamant gimnaziu Dorina1961 Dorina1961 Bună ziua,vă rog frumos dacă mă puteți ajuta în complectarea fiselor ssm pentru prefesori,învățători,educatori,personal auxiliar și nedidactic ... (vezi toată discuția)
Schimbare post la intoarcere din concediu pentru cresterea copilului mica00 mica00 :( Schimbare post - imi cer scuze, nu se poate corecta titlul ! Lucrez intr-o institutie bugetara si am revenit de doua luni din concediu pentru ... (vezi toată discuția)