avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare post la intoarcere din concediu pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare post la intoarcere din concediu pentru cresterea copilului

:( Schimbare post - imi cer scuze, nu se poate corecta titlul !

Lucrez intr-o institutie bugetara si am revenit de doua luni din concediu pentru cresterea copilului. Sunt angajata din 1998 in acesta institutie si am beneficiat de 3 concedii de crestere a copilului, avand 3 copii.
As vrea sa stiu daca pot sa fiu obligata sa vin in alt program de lucru, adica in schimburi, in conditiile in care pana acum am lucrat dimineata. Deja am fost mutata in alt serviciu, cu alt sef, dar fara sa primesc o instiintare scrisa.
Am motive temenice pentru a refuza acesta schimbare, anume ca fac naveta si nu am mijloc de transport seara, si imi voi aduce si copii la scoala dimineata, cu sotul, cu masina. Nu pot sa-mi trimit restul familiei cu cursa care circula dimineata si eu sa vin seara cu masina, ceea ce pune si costuri suplimentare si o viata grea pentru copii mici, care trebuie sa mearga pe jos la ore matinale o distanta destul de mare. Daca nu exista intelegere din partea conducerii, ce pot sa fac ?
Cu multumiri,
VB
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
mica00, utilizator
Nu se poate in nici un caz modifica CIM ul unilateral. Din moment ce nu ati semnat nici un act aditional nu acceptati si in caz ca nu se rezolva adresati va cu plangere la ITM. Insa mai intai consultati regulamentul general al unitatii, poate ptr toate posturile au intervenit modificari prin lege de la nivel national.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema lucrului in schimburi dya46 dya46 Buna seara, Sunt angajata pe perioada nedeterminata de 3 luni la o firma unde am facut numai schimbul unu, iar acum mi s-a impus sa ... (vezi toată discuția)
Daca un angajat din sistemul bugetar intra in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani nu se poate angaja pe perioada determinata o alta persoana? abgavrila abgavrila Buna seara Sunt din Constanta si lucrez in contabilitate la o institutie de invatamant, deci bugetari. Colega mea a intrat in concediu de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam ca sa obtinem decontarea transportului? oanaportar oanaportar Institutia are un numar de 38 de salariati. Inafara de manager, toti sunt personal contractual. Majoritate salariatilor fac naveta. Sunt obligati sa ... (vezi toată discuția)