avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune apartament

pot face succesiunea in legatura cu o garsoniera? sora mea a murit si trebuie sa fac succesiunea. ce trebuie sa fac? si cat ma costa?
Sora era casatorita, avea copii?
Parintii dvs. traiesc?
la notariat ,instanta,vb cu un avocat
Mostenitorii defunctei se prezinta la un notar public (daca nu exista neintelegeri intre acestia) din localitatea unde a avut ultimul domiciliu sora dvs. cu certificatul de deces, actele de stare civila ale mostenitorilor si actele de proprietate ale bunurilor care au apartinut decedatei. Costurile dezbaterii succesiunii vi le comunica notarul public, in functie de evaluarea bunurilor conform expertizelor notariale.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
narcisa_salbatica, utilizator
eu vb in numele unei pers in varsta de 75 ani, parintii nu traiesc, este casatorita iar pers decedata nu era casatorita, a fost dar i-a murit sotul, ii murise de fapt, si copii nu avea, nicio alta ruda
din ce spuneti, persoana asta de 75 de ani, e singura mostenitoare a surorii sale. sa mearga la notar pt dezbaterea succesiunii. acolo se intereseaza de ce acte e nevoie si de costuri

Alte discuții în legătură

Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Mostenire magic9pm magic9pm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu 2 intrebari. S. a fost casatorita cu D. , despartiti de peste 25 de ani dar nedivortati. A murit intai S. apoi D. S. a ... (vezi toată discuția)