avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare in 3
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare in 3

O societate comerciala a cumparat o remorca de la o alta societate comerciala si a vandut o alta remorca unei persoane fizice (administratorului acelei societati de la care a cumparat remorca). S-a folosit factura de ambele parti, fara sa existe vreo chitanta. Se poate face compensare in 3? (intre cele doua societati si a treia parte fiind o persoana fizica?)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:33, 23 Iunie 2011
Ce valoare au cele doua remorci ?

Nu se poate incheia compensare in trei. Putem gasi o alta varianta.
9600 lei parca, nu mai retin suma exacta, dar aproximativ aceasta valoare.
Fiecare are valoarea de 9600 lei ?
Numai putin sa ma uit pe facturi.
cea pe care am vandut-o noi e 9163 iar cea pe care am cuparat-o e 11500, dar pe diferenta avem chitanta.

Alte discuții în legătură

Compensare sume Aura2 Aura2 Am de rezolvat urmatoarea speta: - Societatea A - a vandut societatii B produse in valoare totala mai mare de 10.000 lei - Societatea B-in calitatea sa de ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Compensari grette46 grette46 Pe ce baza se fac compensarile , daca am o societate si la 411 si la 401? Ajunge un proces verbal semnat de cele doua parti ?Nu mau gasesc ordine de ... (vezi toată discuția)