avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare rapida in functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare rapida in functie

Buna ziua,as vrea cateva lamuriri exacte cu privire la promovare rapida functionar public in grad superior cu 2 ani vechime, din consilier juridic asistent in grad principal, cu calificativ foate bine.este valabil art.70 din lg.188/1999?doar in lg.284/2010 nu se face referire la aceasta varianta.inca ceva avem aviz ANFP plan ocupare aprobat, conducerea e de acord,deci e legal sau nu promovarea rapida anul acesta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 15:44, 23 Iunie 2011
Asta depinde de ANFP, caci aceasta institutie organizeaza examenele de promovare rapida, nu institutiile angajatoare (art. 70 alin.3 din legea 188/1999) - oricum, cel putin in 2010 nu s-au facut promovari rapide.
Valabil este, doar ca nu se aplica...

Atata timp cat promovarea rapida se organizeaza de ANFP, puteti sa asteptati pana la pensie:angry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad cipanu cipanu pana la ce data se organizeaza examenul de promovare in grad? se poate organiza in luna septembrie ac daca indeplineste conditiile de promovare? (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici in noua lege a salarizarii functionar public functionar public Am citit cu atentie(zic eu) noua lege a salarizarii, dar n-am gasit paragraful care sa vorbeasca despre promovarea de la un grad la altul (ex: de la principal ... (vezi toată discuția)
Functionari publici - promovare Iulia Stroea Iulia Stroea In anul 2010 a fost suspendat articolul 70 din Lg.188/2009(r2) prin Lg.140/2010privind promovarea rapida? Si daca ele s-au facut totusi ce se poate intampla? (vezi toată discuția)