avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestare cuantum pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestare cuantum pensie

Am primit decizia de pensie in luna aprilie 2011, dar sunt nemultumit de cuantumul acestei pensii . Am fost economist , am avut diverse functii de conducere , de nivel mediu , si fata de alti colegii cu salarii apropiate de al meu , am o pensie mai mica . perioada de cotizare este de aproape 45 de ani 9 incluzand si perioada de studii ), iar punctajul obtinut , pe care as dori sa-l contest , este 2.22395. Intrebarea mea este > ce pot sa mai intreprind acum , cand am depasit termenul legal de contestare de 30 zile de la primirea diciziei ( lg.263/2010-art.149) , pentru a cere o recalculare a pensiei ? Mentionez ca nu am alte documente de depus la dosar , singurul argument fiind unul neprobatoriu si anume faptul ca altor colegi cu venituri similare li s-au calculat punctaje ( si implicit pensii ) mai mari . Multumesc anticipat pentru raspunsul asteptat , dan Nicolaide , Bucuresti

Alte discuții în legătură

Recalcularea drepturilor de pensie ni_leta ni_leta Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva. Mama mea s-a pensionat in 1990. Are 27 de ani grupa 1. Se mai poate actiona in instanta pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Recalculare punctaj pensie anticipata partiala rududoo rududoo Gen:f Data nasterii:16.04.1955 Intrebare: 1. Sotia s-a pensionat anticipat-partial- incepand cu data de 07 iunie 2010. Am dubii in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Decizie recalculare pensie venituri in acord global perlutza perlutza Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns referitor la deslusirea unei decizii de recalculare a pensiei luand in considerare veniturile in acord ... (vezi toată discuția)