Buna ziua, am nevoie de ajutor nu stiu axact care sunt actele necesare pentru angajare, mai precis ma refer la adeverinta medicala este valabila o adeverinta de la medicul de familie ca x este apt de munca? sau e necesar o adeverinta de la medicina muncii? cum se obtine acea adeverinta de la medicina muncii angajatorul trebe sa dea ceva formular cu care se merge la medicina muncii?
A aparut de mai mult timp dosarul medical pentru angajare. La primele pagini se completeaza de catre angajator. Apoi salariatul isi face analizele, cu rezultatele si cu acest dosar medical merge la medicul de medicina muncii si acesta completeaza fisa de aptitudini in care poate trece apt, apt conditionat sau inapt pentru postul pe care urmeaza sa fie angajat salariatul. Aceasta fisa se pune la dosarul salariatului alaturi de alte acte la angajare.
Angajare maseur
mamon
Buna ziua!Firma doreste angajarea unui maseur.(avem o activitate sezoniera)Va rog sa-mi spuneti,daca in afara de adeverinta de la medicul de familie,cu ... (vezi toată discuția)