avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Lucrez la o societate bugetara care nu si-a respctat obligatiile privind plata unor prime si a bonurilor de masa din 2007 conform CCM !Exista un anumit interval de timp in care ii pot da in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 23 Iunie 2011
Cererile în vederea soluţionării unui conflict de muncă pot fi formulate în termen de 3 ani de la data naşterii dreptului la acţiune, în situaţia în care obiectul conflictului individual de muncă constă în plata unor drepturi salariale neacordate sau a unor despăgubiri către salariat, precum şi în cazul răspunderii patrimoniale a salariaţilor faţă de angajator.... art.268 alin.1 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea drepturilor salariale giurea_ion giurea_ion Buna seara, Am o nelamurire in privinta drepturilor salariale, Am lucrat pina in anul 2007 la o intreprindere de stat, unde 6 luni am primit numai avans din ... (vezi toată discuția)
Spor neacordat la salariu tudor16 tudor16 Se poate acorda retroactiv, din 2008, un spor neacordat la salar daca in perioada 2009-2010 am fost in concediu de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Recuperare de catre angajator indemnizatie nastere si indemnizatie inmormantare cristina69 cristina69 Buna ziua . Va rog sa imi spuneti daca in situatia in care angajatorul constata ca a acordat unui salariat indemnizatie de nastere si indemnizatie deces in ... (vezi toată discuția)