avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca perioda determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca perioda determinata

Va rog sa-mi spuneti unde se inregistreaza un contract de munca pe perioada determinata incheiat intre un srl si o persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 23 Iunie 2011
in programul REVISAL.
Pot sa-l descarc de pe net si apoi sa-l depun electronic la itm?
Multumesc!
Da, insa srl trebuie sa aiba user si parola de la ITM de care apartine
apetra a scris:

Da, insa srl trebuie sa aiba user si parola de la ITM de care apartine

Nu exista aceasta obligativitate ... HG nr.161/2006 si , in viitor , HG nr.500/2011 prevede clar modurile princare se poate transmite REVISAL-ul, si anume:
a) prin completarea on-line a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii;
b) prin e-mail, pe baza de semnatura electronica;
c) prin depunerea la sediul inspectoratului teritorial de munca in format electronic, insotit de o adresa de inaintare semnata de angajator.

@ dorina spataru
Programul REVISAL si patch-urile de actualizare le gasiti accesand acest link:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)
Procedura angajare salariati_pt. angajatori claudia_d claudia_d Buna ziua, Am rugamintea sa-mi detalieze cineva avizat procedura de angajare a salariatilor dupa NOUL Cod al Muncii, pasii de urmat de catre un ... (vezi toată discuția)
Registru electronic la angajati stefan66 stefan66 cum tinem evidenta angajatilor in afara carnetelor de munca in cazul in care acestea au fost predate angajatilor? de unde se poate lua registrul electronic de ... (vezi toată discuția)