avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

paternitate

daca a avut loc divortul,iar dintre cei trei minori doi mi-au fost mie incredintati mie si cel de-al treilea fostei sotii in cazul in care am dubii in ce priveste paternitatea celui de al treilea care se afla la fosta sotie ,pot cere stabilirea paternitatii fara a contesta paternitatea eu vrind doar sa stiu daca este al meu si nimic mai mult?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta - Silvia Barbat , Consilier juridic 14:06, 24 Iunie 2011
paternitatea a fost stabilita deja... prin lege. daca dvs credeti ca nu sunteti tatal celui de-al treilea, tagaduiti paternitatea in instanta, aveti termen pt asta 3 ani de cand ati cunoscut nasterea.
sau incercati sa va convingeti fosta sotie sa faceti un test de paternitate
daca si cel de-al treilea s-a nascut in timpul casatoriei, sunteti prezumat a fi tatal lui;
cum spunea gi_jane2, paternitatea e stabilita deja, legal.

Incercati inatai amiabil, dupa reactia fostei sotii :((, eu zic ca va veti da seama daca merita sa introduceti o actiune in tagaduirea paternitatii sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul.tata in certificat de nastere al copilului iar copilul are alt tata. mihaibocancea mihaibocancea Buna ziua..Sotia mea a plecat de la domiciliul comun in septembrie 2005.in perioada de timp cuprinsa intre sep.2005 si data actuala(2011) nu am locuit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt casatorita din 15.06.2019,iar la 3luni dupa casatorie ... Anamaria9294 Anamaria9294 Buna ziua, sunt casatorita din 15.06.2019,iar la 3luni dupa casatorie ne-am separat. Fiind cu pandemia nu am apucat sa venim in tara sa divortam .cu ceva timp ... (vezi toată discuția)
Minor scos din tara Baragan Ioana Baragan Ioana Buna ziua!Pot scoate un minor de 9 ani din tara fara acordul tatalui ?In hotararea de divort definitiva si judecatoreasca din 2007 copilul pe care intentionez ... (vezi toată discuția)