avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CNAS vs OPSNAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CNAS vs OPSNAJ

Buna ziua,
As avea o intrebare legata de schimbarea Casei de Sanatate cu OPNAJ.
Daca un angajat a anuntat firma ca doreste sa schimbe CNAS cu OPSNAJ incepand cu o anumita luna, dar modificarea la firma nu s-a facut decat in luna urmatoare, care sunt consecintele? Ar fi ceva probleme pentru acea persoana? Contributiile pentru acea luna au fost deja achitate. Ce se poate face?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nu imi este recunoscut dreptul de a schimba medicul de familie marianpr marianpr Buna ziua, Sunt angajat MAI, fapt pentru care sunt asigurat la casaopsnaj. In luna Mai-2012 am hotarat sa-mi schimb medicul de familie ( vechiul medic fiind ... (vezi toată discuția)
Contributiile de sanatate la opsnaj toto_m toto_m Buna ziua, am o persoana care vrea sa-i virez contributiile la sanatate la opsnaj. Aveti idee se vireaza separat la opsanj sau nu? Daca da care este ... (vezi toată discuția)
Pfa... ordonanta lui boc Mihaela Elena Mihaela Elena Buna seara. Am o intrebare la care nimeni nu poate/nu stie sa-mi raspunda: si avocatii sunt inclusi in depunea pana azi (respectiv miercuri 25.08.2010) ... (vezi toată discuția)