avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale afise, panuri publicitre, firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

afise, panuri publicitre, firma

pentru a avea pe sediul societatii un panou publicitar sau afis cu date ale societatii sau asociatiei, iti trebuie autorizatie de la primarie? ce lege reglementeaza asta?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:59, 23 Iunie 2011
Cred ca va referiti la taxa de firma. La Braila e acesta taxa, se plateste la adimistratia fiscala care tine de primarie. Vedeti in codul fiscal la impozite si taxe locale si interesati-va la primaria din localitatea dumneavostra care e nivelul acestei taxe. Cred ca se plateste pe suprafata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru banner madav1981 madav1981 vreau sa pun un banner publicitar in interiorul unei terase de apartament(terasa nu e inchisa cu geam). trebuie platite taxe pentru bannerul respectiv? (vezi toată discuția)
Firma noua dinutu dinutu Ce impozite, taxe locale, autorizatii trebuie sa plateasca o firma noua ?( la nivel local) va multumesc, dinutu (vezi toată discuția)