avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinta

Daca inchei o asigurare facultativa pt. locuinte care sa cuprinda si cele trei riscuri cuprinse intr-o asigurare obligatorie,pot sa mai fiu supus unei contraventii conform legii asigurarii obligatorii a locuintelor cu modificarile ulterioare?
Aceeasi intrebare daca as prelungi asigurarea facultativa dupa un an.Personal consider mai eficienta o astfel de polita chiar daca este ceva mai scumpa.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:44, 25 Iunie 2011
Desi pledati pentru ideile de stanga, sunteti impotriva "spiritului de turma" (a se citi "solidaritate" pe care se bazeaza asigurarile: de la fiecare in mod egal pentru cei putini care vor avea de suferit in caz de eveniment catastrofal.
Poate ca d-na Udrea se poate autoasigura, dar nu va inteleg pe Dvs., ce veti face in caz de cutremur (mai ales ca va situati geografic intre Focsani si Bucuresti, adica pe traseul undei de soc)?
Daca Dvs. nu intelegeti sa va asigurati de buna voie, Statul s-a gandit la Dvs.

Va doresc sa nu aveti nevoie de despagubiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinta lucialuca lucialuca Buna seara! Intrebarea mea este : daca am asigurare facultativa (de vreo 3 ani ) la apartamentul pe care il detin trebuie sa fac si asigurarea obligatorie (de ... (vezi toată discuția)
Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta artur1971 artur1971 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema . Eu am asigurat apartamentul de 5 ani in fiecare an . Acum vine legea si spune ca trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)