avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recuperare amenda platita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recuperare amenda platita

Am castigat procesul pentru anularea unei amenzi contraventionale. Cum recuperez bani pe care i-am platit pentru amenda respectiva. Nu am hotararea. Am vazut pe site ca am castigat recursul si a fost anulat procesul verbal de contraventie. Multumesc.
Asteptati sa va vina hotararea si cu ea mergeti acolo unde ati platit si solicitati restituirea sau compensarea cu alte datorii.
Multumesc pentru raspuns. Problema este ca astept din martie hotararea si inca nu a venit. Amenda a fost platita la ARR Vrancea. Eu sunt din Bucuresti. Procesul s-a judecat in Vrancea. Se poate rezolva si prin posta. Adica sa trimit hotararea (dupa ce o primesc) impreuna cu o cerere la ARR Vrancea pentru recuperarea banilor? Sa atasez si OP-ul? Sau trebuie sa se prezinte administratorul personal?
Aici chiar nu stiu. Parerea mea e ca mai sigura e prezenta la ghiseu. Macar stiti ca ati depus clar solicitarea si vedeti ce raspuns va da.
florent@ a scris:

Multumesc pentru raspuns. Problema este ca astept din martie hotararea si inca nu a venit. Amenda a fost platita la ARR Vrancea. Eu sunt din Bucuresti. Procesul s-a judecat in Vrancea. Se poate rezolva si prin posta. Adica sa trimit hotararea (dupa ce o primesc) impreuna cu o cerere la ARR Vrancea pentru recuperarea banilor? Sa atasez si OP-ul? Sau trebuie sa se prezinte administratorul personal?

Nu mai asteptati comunicarea hotararii, pentru ca asteptati degeaba. Hotararile date in recurs sunt irevocabile si nu se comunica. Va trebui sa adresati o cerere la tribunalul care a admis recursul pentru a va comunica hotararea cu mentiunea definitiva si irevocabila. Apoi, cu hotararea va trebui sa va adresati ARR pentru restituirea amenzii. Ramane la aprecierea lor daca va trebui sa va prezentati personal sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire amenda contraventionala ovidana ovidana Buna ziua. In baza unei hotarari judecatoresti sd-a anulat procesul verbal de contraventie incheiat de catre ARR Bucuresti si s-a dispus restituirea amenzii ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie coradora coradora Daca unei persoane , i-a fost anulat procesul verbal de contraventie , printr-o hotarare , in care scrie clar doar anularea procesului verbal , nsa nu scrie ... (vezi toată discuția)
Proces judecata persoana fizica cu arr adex12 adex12 Am fost sanctionat cu 4000 lei amenda .Am platit-o asa cum prevede legea in 48 de ore.Am dat in judecata ARR. Acum instanta a hotarit: Inlocuirea amenzii cu ... (vezi toată discuția)