avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces judecata persoana fizica cu ARR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces judecata persoana fizica cu ARR

Am fost sanctionat cu 4000 lei amenda .Am platit-o asa cum prevede legea in 48 de ore.Am dat in judecata ARR. Acum instanta a hotarit: Inlocuirea amenzii cu sanctiunea "avertisment". Ce fac mai departe? cum recuperez banii ?
Cel mai recent răspuns: adex12 , utilizator 10:34, 22 Octombrie 2013
In plangerea adresata instatei de judecata ati solicitat ca hotararea sa contina si dreptul in favoarea dvs de recuperare s/v amenda ?
Daca va aflati in posesia hotararii judecatoresti ramasa definitiva,adresati-va autoritatii care a incasat c/v amenda,aceasta urmand a va programa pentru restituirea sumei
Nu am solicitat ca hotarirea sa contina si dreptul meu de recuperare amenda.Pentru asta ar trebui sa dau din nou in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere castigata - cum recuperez banii de amenda Dandedan Dandedan Buna ziua! Am castigat partial un proces, in sensul ca amenda a fost inlocuita cu avertismentul; amenda am platit-o pentru ca in eventualitatea in care as ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda contraventionala platita? doberv doberv daca inaintez contestatie impotriva unui p-v de contraventie dar ca sa fiu sigur platesc si amenda (ca sa platesc jumatate) trebuie sa cer restituirea prin ... (vezi toată discuția)
Am contestat o amenda de parcare pe care am si achitat-o. instanta ... liviu.stavar@gmail.com liviu.stavar@gmail.com Am contestat o amenda de parcare pe care am si achitat-o. Instanta a admis inlocuirera amenzii cu avertisment dar nu a admis restituirea amenzii ca fiind ... (vezi toată discuția)