avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere castigata - cum recuperez banii de amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere castigata - cum recuperez banii de amenda

Buna ziua!

Am castigat partial un proces, in sensul ca amenda a fost inlocuita cu avertismentul; amenda am platit-o pentru ca in eventualitatea in care as fi pierdut, sa nu platesc dublu; cum imi recuperez banii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:33, 28 Ianuarie 2014
faceti o cerere insotita de hotararea legalizata si dovada platii, adresata organului fiscal in contul caruia ati facut plata.
Ati solicitat instantei in actiune sa dispuna prin hotarare si restituirea sumei achitate si dovedite cu copie dupa chitanta ?
Daca instanta de judecata a dispus prin hotarare ramasa definitiva si restituirea c/v amenda,in temeiul hotararii judecatoresti va prezentati la autoritatea unde ati facut plata si solicitati restituirea sumei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire amenda achitata in cazul in care instanta hotaraste ... cetatean_romania cetatean_romania Restituire amenda achitata In cazul in care instanta hotaraste inlocuirea pv de contraventie cu avertisment, fara sa dispuna si restituirea sumei achitate ( ... (vezi toată discuția)
Decizia în urma contestării unui proces ... Robert Hall Robert Hall Buna ziua. Am primit decizia în urma contestării unui proces verbal de contravenție, sancțiunea contravențională a fost înlocuită cu avertisment și ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare rovinieta resursesbc resursesbc Buna ziua. Am avut o amenda pt lipsa rovinietei,pe care am platit-o. Am contestat pv de contraventie, judecatoria a inlocuit amenda cu avertisment. Care sunt ... (vezi toată discuția)