avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constatator 2011
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constatator 2011

Buna ziua,

imi puteti spune, va rog, daca certificatul constatator pe anul 2011 prin care dovedesc ca sunt in continuare administratorul firmei mele poate fi obtinut de la Registrul Comertului Bucuresti, in conditiile in care firma mea este inregistrata la Mediaş? Am nevoie de el in perspectiva realizarii unei procuri pentru semnătură digitală.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 10:34, 27 Iunie 2011
Desigur. Poate fi obtinut de la oricare dintre oficiile Registrului Comertului. Numai ca nu poate fi obtinut pe loc.
Cu urgenta doar de la Registrul Comertului unde este inregistrat sediul social. Fara urgenta..se poate obtine si de la alt Registru, prin corespondenta intre Registrul unde il solicitati si Registrul care il elibereaza.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

As mai avea o intrebare. Schimbarea numelui in urma casatoriei face ca acum sa am un nume de familie in buletin diferit fata de cel din documentele societatii pe care o detin cu sotul meu (am infiintat-o impreuna inainte de casatorie). Ati putea sa imi spuneti ce anume trebuie sa fac pentru a-mi trece numele nou in actele firmei? Pot delega pe cineva cu procura (contabila mea) sa o faca?

O zi buna!
MonicaForneo a scris:

Buna ziua,

imi puteti spune, va rog, daca certificatul constatator pe anul 2011 prin care dovedesc ca sunt in continuare administratorul firmei mele poate fi obtinut de la Registrul Comertului Bucuresti, in conditiile in care firma mea este inregistrata la Mediaş? Am nevoie de el in perspectiva realizarii unei procuri pentru semnătură digitală.

Multumesc

Se poate obtine certificatul constatator in regim de urgenta (30 de minute) de la Oficiul National al Registrului Comertului cu plata unei taxe de 45 lei.

Pentru schimbarea numelui este nevoie de o hotarare AGA in care se mentineaza acest lucru, contor de cuvinte pentru AGA, act constitutiv actualizat, fotocopie CI, fotocopie certificat de casatorie si o delegatie pentru contabila dvs.
Multumesc mult pentru raspuns!
Din el au survenit alte intrebari, dat fiind ca eu nefamiliarizata cu ce inseamna un SRL.
Hotararea AGA cum se face, vreau sa spun cine o redacteaza, ce trebuie sa contina, cum trebuie procedat ?
Si in al doilea rand, ce inseamna contor de cuvinte pentru AGA?

Alte discuții în legătură

Acte necesare schimbare sediu Altheea Altheea Buna ziua, In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare sediu, cesiune de parti sociale si modificare asociati pt un srl mmf mmf Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pentru inregistrarea in registrul comertului a mentiunilor cu privire la schimbarea sediului, la cesiunea partilor ... (vezi toată discuția)