avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constatator 2011
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constatator 2011

Buna ziua,

imi puteti spune, va rog, daca certificatul constatator pe anul 2011 prin care dovedesc ca sunt in continuare administratorul firmei mele poate fi obtinut de la Registrul Comertului Bucuresti, in conditiile in care firma mea este inregistrata la Mediaş? Am nevoie de el in perspectiva realizarii unei procuri pentru semnătură digitală.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 10:34, 27 Iunie 2011
V-am dezinformat, pentru modificarea numelui in baza de date de la ORC nu este nevoie de hotararea AGA si nici de contor. :">

Este nevoie de fotocopie CI si cetificat de casatorie, care se vor depune impreuna cu o cerere tip si delegatia data de administratorul firmei.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2011
Denisa Stanca, Avocat
eu nu am avut nevoie dvs de ce aveti nevoie?
MonicaForneo a scris:

Buna ziua,

imi puteti spune, va rog, daca certificatul constatator pe anul 2011 prin care dovedesc ca sunt in continuare administratorul firmei mele poate fi obtinut de la Registrul Comertului Bucuresti, in conditiile in care firma mea este inregistrata la Mediaş? Am nevoie de el in perspectiva realizarii unei procuri pentru semnătură digitală.

Multumesc

Nu va suparati, ce fel de certificat este acesta? Cine il cere? Cum adica certificat constatator pe 2011? Sau este o noua forma de taxare introdusa in Romania?

Vad ca mai exista si altii care intreaba pentru ce este nevoie, la ce este bun acest certificat constatator.
kappauser a scris:

[

Nu va suparati, ce fel de certificat este acesta? Cine il cere? Cum adica certificat constatator pe 2011? Sau este o noua forma de taxare introdusa in Romania?

Vad ca mai exista si altii care intreaba pentru ce este nevoie, la ce este bun acest certificat constatator.

Ce este asa greu se inteles? Este un certificat constatator obtinut in anul 2011 cu ajutorul caruia face dovada calitatii de administrator al societatii in scopul obtinerii unei semnaturi digitale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare schimbare sediu Altheea Altheea Buna ziua, In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare sediu, cesiune de parti sociale si modificare asociati pt un srl mmf mmf Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pentru inregistrarea in registrul comertului a mentiunilor cu privire la schimbarea sediului, la cesiunea partilor ... (vezi toată discuția)